Υλικά
1 ½ φλιτζάνι βούτυρο μαλακό
2 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
¼ κ.τ.γ. αλάτι
1 βανίλια
6 φλιτζάνια αλεύρι μαλακό
Γλάσο σοκολάτας
300 γρ. κουβερτούρα
1 φλ. Κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σ’ένα μπολ χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει το μείγμα λείο. Προσθέτετε τη βανίλια και το αλάτι , χτυπάτε προσθέτοντας σταδιακά τα αυγά και το αλεύρι ανακατεύοντας απαλά.
Μόλις το μείγμα γίνει σφιχτό, συνεχίζεται το ζύμωμα με τα χέρια και αν χρειαστεί προσθέτετε αλεύρι αρκεί η ζύμη να είναι μαλακή.
Ανοίξτε τη ζύμη σε ένα φύλο κανονικού πάχους και κόψτε με κουπ πατ στρόγγυλα μπισκότα.
Τα ψήνετε σε αντικολλητικό ταψί για 10 – 15 λεπτά στους 180-200 C ή...μέχρι να ροδίσουν.
Μόλις είναι έτοιμα αφήστε τα να κρυώσουν.
Καλη Επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου