1 κουταλια σουπας λαδι
1 κιλο αλευρι μαλακο
700 γραμ.γαλα
σουσαμι
αλατι
2 φακελακια ξερη μαγια
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΠΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟ ΓΑΛΑ(ΧΛΙΑΡΟ) ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΙΑ.
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΥΜΗ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ .ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΕΙΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΙ) ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου