ΥΛΙΚΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ
1 ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥΡΕ ΚΝΟΡ
3 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΓΑΛΑ
1 ½ ΦΛΙΤΖΑΝΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ (ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ)
2 ΑΥΓΑ
ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ(ΤΡΙΜΜΕΝΟ)
1 ΜΙΚΡΟ ΞΗΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ(ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ)
½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥΡΕ ΚΝΟΡ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ,ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΤΑ ΑΥΓΑ,ΤΟ ΤΥΡΙ,ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΛΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.
ΣΕ Ένα ΤΑΨΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΛΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ.
ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΦΥΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΚΑΛΑ.
ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΥΛΟ.
ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
γιαμ γιαμ! τέλεια!
ΑπάντησηΔιαγραφή