ΥΛΙΚΑ
7 ΑΥΓΑ
1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ (2 ΠΟΤΗΡΙΑ(ΝΕΡΟΥ) ΓΑΛΑ
½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓ,ΓΕΩΡΓΙΟΥ
½ ΠΟΤΗΡΙ ΛΑΔΙ
1 ½ ΠΟΤΗΡΙ (ΝΕΡΟΥ) ΝΕΡΟ
½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ½ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ (ΚΟΥΖΙΝΑΣ) ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ (1/2 ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΙΓΜΑ) ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ .
ΤΙΣ
ΚΡΕΠΕΣ ΤΙΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΑΛΙΝΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ,Η ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου