ΥΛΙΚΑ
- 1 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη γραβιέρα
- μισό φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
- 1μιση φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- λίγο πιπέρι καγιέν ή πάπρικα
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα
- 2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ή τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να γίνουν μια μάζα
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά μέχρι να σφίξει η ζύμη
- Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και πλάθουμε μικρά μπαλάκια σαν κεφτεδάκια
- Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και βάζουμε χωρίς να αλείψουμε με λάδι το μπαλάκια
Καλη Ορεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου