ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1 κιλο Γιαουρτι
1 Ζαχαρουχο Γαλα
2 Πτι μπερ
2 κουταλιες Σουπας Αχνη Ζαχαρη
2 φακελακια ετοιμο γλασο(ΓΙΩΤΗΣ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε σ ένα ταψακι 2
σειρες Μπισκοτα
Σ ένα μπολ ανακατευουμε το γιαουρτι με την αχνη ζαχαρη και το ζαχαρουχο
Ριχνουμε την κρεμα πανω από τα μπισκοτα
Μετα τοποθετουμε παλι δυο στρωσεις μπισκοτα
Και παλι κρεμα από γιαουρτι.
Τοποθετουμε στο ψυγειο για μια ωρα να παγωσει.
Λιωνουμε το γλασο με τις οδηγιες και ριχνουμε σ ολη την επιφανεια
του γλυκου μας
Ξαναβαζουμε στο ψυγειο για να παγωσει λιγο και είναι ετοιμο
Καλη Επιτυχια….
TIPS
ΓΛΑΣΟ
Αν θελουμε ετοιμαζουμε μονες μας το γλασο
Παιρνουμε 2 σοκολατες(αρεσκειας μας)
τις λιωνουμε ριχνουμε
λιγο βουτυρο για να γυαλισει
Και μια κρεμα γαλακτος 200ml
Ανακατευουμε καλα εκτος φωτιας αφηνουμε λιγο να κρυωσει
Και ριχνουμε στο γλυκο μας….
{ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΚΕΙΚ,ΤΟΥΡΤΕΣ…)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου