ΥΛΙΚΑ
6 φλυτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ
2 φλυτζάνια ζάχαρη
2 φλυτζάνια σταφίδες
1 φλυτζάνια λάδι
1 ½ φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
2 ποτηράκια του λικέρ κονιάκ
Ξύσμα πορτοκαλιού
1 κουταλιά κανελλογαρύφαλλο
½ φλυτζάνι καρύδα
1 βανίλια
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Κοσκινίζετε το αλεύρι και προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Βάζετε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Ψήνετε για 20 -30 λεπτά και η φανουρόπιτα είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου