Υλικα
1 1/2 κεσεδακι γιαουρτι
250γρ βουτυρο
αλευρι
1/2 κουταλακι αλατι
ΓΕΜΙΣΗ
4 πιπεριες
100γρ μυζιθρα
100γρ κεφαλοτυρι
150γρ φετα
2 αυγα
ριγανη
λιγο τοματα ψιλοκομμενη
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε μια λεκανι βαζουμε το γιαουρτι το βουτυρο το αλατι και ριχνουμε λιγο-λιγο το αλευρι.Πλαθουμε τη ζυμη και τη βαζουμε για 15 λεπτα στο ψυγειο.
Ετοιμαζουμε τη γεμιση σε μια λεκανι ολα μαζι ανακατευουμε καλα
Βγαζουμε τη ζυμη απο το ψυγειο και την κοβουμε κομματακια ανοιγουμε τοποθετουμε γεμιση και κλεινουμε.Λαδωνουμε ενα ταψι και ψηνουμε στους 180 βαθμους.
Αν θελουμε αλειφουμε με αυγο και λιγο νερακι(διαλυμμενο) επανω τα τυροπιτακια μας.
Καλη Επιτυχια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου