ΥΛΙΚΑ
- ½ φλιτζάνι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
- κομμένο σε μερίδες 1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- ½ ποτήρι ΚΡΑΣΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
- ½ ποτήρι ΜΠΡΑΝΤΥ
- ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ
- 1 σκελίδα λιωμένη ΣΚΟΡΔΟ
- 400γρ. γλυκόξινα σε βάζο (ή κρεμ/κια στιφάδου) ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
- 2 ΚΥΒΟΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ & ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ"
- 1 φλιτζάνι ΚΛΑΣΙΚΟ PUMMARO ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1.Σοτάρετε το κοτόπουλο με το ΑΛΤΙΣ και προσθέτετε το σκόρδο. Περιχύνετε με το μπράντυ και ανάβετε φωτιά (φλαμπάρισμα). Μόλις σβήσει η φωτιά το περιχύνετε με το κρασί.
2.Προσθέτετε το PUMMARO, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 30 λεπτά. Ρίχνετε τα κρεμμυδάκια (στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσετε κρεμμυδάκια σε γυάλινο βάζο και όχι φρέσκα, τα στραγγίζετε και τα ξεπλένετε καλά) και προσθέτετε τους Κύβους Μυρωδικών KNORR.
3. Σιγοβράζετε 30 λεπτά ακόμη μέχρι να πήξει η σάλτσα και να μαλακώσει το
κοτόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου