Υλικα
300 γραμμαρια Βουτυρο
150 γραμμαρια αχνη ζαχαρη
2 κουτα.σουπας ζαχαρη κρυσταλικη
η 2 κ.σουπας Μελι
1 κουτ.σουπας μπεικιν
3 αυγα
1 βανιλια
Εκτελεση
Σε ενα μπολ ριχνουμε το βουτυρο και την αχνη ζαχαρη Κτυπαμε με το μιξερ χειρος εως οτου ασπρισει.Κατοπιν ριχνουμε τ' αυγα τις 2 κουταλιες μελι η ζαχαρη το μπεικιν και τη βανιλια.
Ανακατευουμε καλα.
Εχουμε τοποθετησει λαδοχαρτο σε ενα ταψακι και μ' ενα κορνε τοποθετουμε σχηματα για τα μπισκοτα μας
Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 10-15 λεπτα.
Οταν ειναι ετοιμα ,εχουμε οτι μαρμελαδα η σοκολατα (λιωμενη)που μας αρεσει (εγω εβαλα μαρμελαδα πορτοκαλι) και αλειβουμε το ενα μπισκοτακι τοποθετουμε το επομενο και το κανουμε(ΒΟΥΤΗΜΑ) .
Απο το ιδιο μιγμα που εχουμε τοποθετουμε λαδοχαρτο σ'ενα ταψακι και βαζουμε το μιγμα μας.Ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15-20 λεπτα.
Ετσι εχουμε κι ενα ΚΕΙΚ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ υπεροχο.
Ευκολο και Γρηγορο με λιγα υλικα που εχουμε στο σπιτι μας
Καλη Επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου