Υλικά
1 κούπα τυρί παρμεζάνα
1 κουπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα βούτυρο
1 κουπα γκουντα τριμμενο
αλάτι
Κατασκευη
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα υλικά και τα ζυμώνουμε απαλά για να μείνει αφράτη η ζύμη.
Μετά τυλίγουμε την ζύμη σε μία μεμβράνη σαν μπαστούνι και το βάζουμε για μιση ωρα στην κατάψυξη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και κόβουμε το μπαστούνι σε μικρές φετες πάχος ενός εκατοστού.
Τα ψηνουμε για 10 λεπτά περίπου.
1 κούπα τυρί παρμεζάνα
1 κουπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα βούτυρο
1 κουπα γκουντα τριμμενο
αλάτι
Κατασκευη
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα υλικά και τα ζυμώνουμε απαλά για να μείνει αφράτη η ζύμη.
Μετά τυλίγουμε την ζύμη σε μία μεμβράνη σαν μπαστούνι και το βάζουμε για μιση ωρα στην κατάψυξη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και κόβουμε το μπαστούνι σε μικρές φετες πάχος ενός εκατοστού.
Τα ψηνουμε για 10 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου