ΥΛΙΚΑ
400γρ κουβερτούρα
200γρ βιτάμ
5 αυγά
1 1/2 φλτζανι ζάχαρη
1φλτζ φαρινάπ
2 βανίλιες
½ κουταλάκι κανέλα
1 κουταλάκι μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μιξερ τα αυγά με τη ζάχαρη
και το βιτάμ μέχρι να φουσκώσουν.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στα αυγά και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
Κοσκινιζουμε(παντα) το αλεύρι και τις βανίλιες και τα προσθέτουμε στο μίγμα ανακατεύοντας με προσοχή.
Στο τέλος προσθέτουμε την κανέλα και το μέλι.
Ρίχνουμε
το μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου για 30-40 λεπτά. Τρώγεται
ζεστή ή κρύα, είναι το ίδιο νόστιμη λένε..... Τοποθετουμε καρυδακια σε καθε κομματι που σερβιρουμε η αμυγδαλο.Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στα αυγά και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
Κοσκινιζουμε(παντα) το αλεύρι και τις βανίλιες και τα προσθέτουμε στο μίγμα ανακατεύοντας με προσοχή.
Στο τέλος προσθέτουμε την κανέλα και το μέλι.
Δεν ξέρω, δεν έχω προσωπική άποψη επειδή δεν πρόλαβαίνω να την δοκιμάσω κρύα.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου