ΥΛΙΚΑ
300 γρ. αλεύρι
300 γρ. ανθότυρο
100 γρ. σαλάμι
200 γρ. τυρί μοτσαρέλα
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
2 αυγά
30 γρ. τυρί παρμεζάνα
λάδι
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aλευρώνουμε μια επιφάνεια και προσθέτουμε το λάδι, μισό ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι. Zυμώνουμε το μίγμα μέχρι να γίνει ομογενές και μαλακό. Σκεπάζουμε το ψωμάκι με ένα πανί και τοποθετούμε σε χλιαρό μέρος για 30 λεπτά.
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το ανθότυρο, τα αυγά (χτυπημένα), την παρμεζάνα, τη μοτσαρέλα (σε κύβους), το σαλάμι (σε κομμάτια) και αλατοπιπερώνουμε.
Aνοίγουμε τη ζύμη και φτιάχνουμε κύκλους με διάμετρο 10 εκατοστών.Γεμιζουμε τις στρογγυλες πιτουλες και ψηνουμε για 15 -20 λεπτα στους 200 βαθμους.
Ο αλλος τροπος ειναι σε καθε στρογγυλη πιτα ,
βάζουμε 1 κουτ. γέμιση και σφραγίζουμε καλά τις άκρες.
Tηγανίζουμε τις πιτούλες σε καυτό λάδι και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε αμέσως.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου