ΥΛΙΚΑ
1 κιλο Κιμα
2 αυγα
1 Ντοματα(ξεφλουδισμενη
τριμμενη)
1 κουταλακι Δυοσμο
1 κουταλακι Ριγανη
1 κουταλια (σουπας) Ξιδι
1 κουταλια (σουπας) Λεμονι
1 σακουλακι Γαλετα(τριμμενη
φρυγανια)
Αλατι
Πιπερι
Ελαιολαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα μπολ αναμειγνυουμε όλα τα
υλικα.
Ζυμωνουμε καλα και πλαθουμε τα
μπιφτεκια μας.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο
πανω-κατω στους 200 βαθμους,
Για 45 λεπτα εως ροδισουν.
Το μυστικο είναι η γαλετα και ο
Δυοσμος τα κανουν αφρατα και ευγεστα.
Επισης πρεπει να τα γυρισουμε
όταν ροδισουν και από την κατω πλευρα
Να παρουν ροδαλο χρωμα.
Σερβιρονται με ρυζακι
πιλαφι,πατατουλες τηγανιτες και μια χορταστικη σαλατα.
Συγχαρητηρεια μπωρο στα μπηφτεκια να βαλο ψωμι συκαλεοs η φρυγανια η και καθολου ψωμι. Ευχαρυστο
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστω για την παρακολουθηση....Βεβαιως και μπορεις γινονται πιο νοστιμα επισης και φρυγανια τριμμενη ...γινονται πολυ αφρατα...καλη επιτυχια...Να τις φτιαχνεις τις συνταγες μου ειναι ΟΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ και πολυ παλιες της Γιαγιας ..της Γιαγιας μου...και παλι Ευχαριστω
ΑπάντησηΔιαγραφή