1
κιλο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (καλο)
1
κιλο Ζαχαρη
1
κιλο ΑΛΕΥΡΙ η ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ(χονδρο)
Νερο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε μια κατσαρολα βαζουμε το λαδι
Ριχνουμε τη Ζαχαρη
Και ανακατευουμε καλα
Ριχνουμε το αλευρι η το ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ και ανακατευουμε με Ξυλινη κουταλα καλα
Όταν εχει γινει τοποθετουμε το μιγμα μας σε
αλευρωμενο ταψι και ψηνουμε στους 200 βαθμους
Αφου το εχουμε χαραξει σε τεμαχια και εχουμε
τοποθετησει σε κάθε κομματι ένα αμυγδαλο ασπρισμενο
Ψηνουμε για μια ωρα εως οτου κανει σκληρη
επιφανεια στο επανω μερος..Ειναι ευκολο γλυκο και θα σας...αρεσει πολυ!!!!!!
Καλέ τόσο εύκολο είναι το ραβανί;;;; Στους πόσους βαθμούς το ψήνουμε Νίκη μου; Μια υπογλυκαιμία την έχω τώρα. Να πάρω ένα κομματάκι; :) :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά!
στους 200 (ολα τα γλυκα )προθερμαινουμε και κατεβαζουμε στους 180 για μια ωρα εως οτου κανει την κρουστα...ειναι μουρλια ...δοκιμασε το φιλια καλο βραδυ!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή