Υλικά
4 φιλέτα μοσχαρiσια των 200 γρμ
1 κούπα κρασi
1 θυμάρι
2 κουταλιές λάδι
400 γρ. μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
1 σκελiδα σκόρδο ψιλοκομμένη
100 γρμ κρέμα γάλακτος
αλάτι και πιπέρι
Εκτελεση
Ψιλοκόβουμε το μισό θυμάρι και το πασπαλίζουμε πάνω στα φιλέτα μαζί με μια κουταλιά λάδι. Αλατοπιπερώνουμρ και αφήνουμε να μαριναριστεί για δέκα λεπτά. Σε βαρύ αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τα φιλέτα για 2 λεπτά από κάθε πλευρά (μέτρια ψημένα). Μπορουμε να τα μαγειρέψουμε περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το πως μας αρέσουν. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και άφηνουμε να σταθεί 4 - 5 λεπτά, ενώ θα ετοιμάζουμε την σάλτσα.
Χαμήλωνουμε την φωτιά, πρόσθετουμε 1 κουταλιά λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα μανιτάρια και το υπόλοιπο θυμάρι.
Σερβιρουμε ζεστο.
Καλη Ορεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου