ΥΛΙΚΑ
1
½ κεσεδακι γιαουρτι
250γρ
βουτυρο
αλευρι
½
κουταλακι αλατι
πασπαλιζουμε λιγο κεφαλοτυρι επανω(οταν ειναι ετοιμα για ψησιμο)
ΓΕΜΙΣΗ
4
πιπεριες
100γρ
μυζιθρα
100γρ
κεφαλοτυρι
150γρ
φετα
2
αυγα
ριγανη
λιγο
ντοματα ψιλοκομμενη
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Σε
μια λεκανι βαζουμε το γιαουρτι το βουτυρο το αλατι και ριχνουμε λιγο-λιγο το
αλευρι.Πλαθουμε τη ζυμη και τη βαζουμε για 15 λεπτα στο ψυγειο.
Ετοιμαζουμε
τη γεμιση σε μια λεκανι ολα μαζι ανακατευουμε καλα
Βγαζουμε
τη ζυμη απο το ψυγειο και με ενα ποτηρι κοβουμε στρογγυλα κομματακια ανοιγουμε
τοποθετουμε γεμιση και κλεινουμε. Πασπαλιζουμε με τριμμενο κεφαλοτυρι.Λαδωνουμε ενα ταψι και ψηνουμε στους 180
βαθμους.
Αν
θελουμε αλειφουμε με αυγο και λιγο νερακι(διαλυμμενο) επανω στα τυροπιτακια μας.
Καλη Επιτυχια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου