1
Ψωμι του τοστ (φορμας)
½
κιλο τυρι (κατά προτιμηση κασερι)
5
φετες ζαμπον (παριζα)
4
αυγα
1
μπουκαλι γαλα
1
κρεμα γαλακτος(για επανω)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Στρωνουμε
σε βουτυρωμενο ταψι το ψωμι
Τοποθετουμε
επανω μια στρωση κασερι,μια στρωση ζαμπον
Παλι
κασερι,παλι ζαμπον και τελος μια στρωση ψωμι(χωρις τα εξωτερικα)
Κτυπαμε
τα αυγα και τα ανακατευουμε με το γαλα και το ριχνουμε λιγο-λιγο στο ταψι.
Το
αφηνουμε να ποτισει και κτυπαμε την
κρεμα γαλακτος και περιχυνουμε επανω στο μιγμα.
Το ψηνουμε σε 180 βαθμους για μιση ωρα.Ετσι εχετε ενα γρηγορο φαγητο και παρα πολυ νοστημο....Δοκιμαστε το!!!!!
Καλη σας Ορεξη....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου