500 γρ. φρέσκα φασολάκια
λίγο αλάτι
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
1 κουτ. της σούπας πολύ ψιλοκομμένο μαϊντανό
μερικοί κοπανισμένοι σπόροι μαύρου πιπεριού
1 κουτι ντοματα Πουμαρο (με κρεμμυδι)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Πλένουμε καλά τα φασολάκια και τα
καθαρίζουμε. Τα ρίχνουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό.
Προσθέτουμε αλάτι.
Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και κατόπιν χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σιγοβράζουμε, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια, αλλά να παραμείνουν τραγανά.
Ριχνουμε την ντοματα(πουμαρο με κρεμμυδι(και ανακατευουμε.
Αφηνουμε να σιγοβραζουν.
Ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε.
Καλη Ορεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου