ΥΛΙΚΑ
2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ
2 ΑΥΓΑ
150 ΓΡΑΜ.ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΣΚΟΝΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
Ι ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
2 ΑΥΓΑ
150 ΓΡΑΜ.ΒΟΥΤΥΡΟ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΣΚΟΝΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
Ι ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
2 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΗ
200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
1/2 ΚΟΥΠΑ ΚΑΚΑΟ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΑΚΙ ΑΜΑΡΕΤΤΟ η οτι λικερ εχετε
1/2 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΑ 150 ΓΡΑΜ.ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ 1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ. ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ (Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΟ)
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ 200ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ
ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ
ΑΜΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ
ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΣ .ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ
ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ
ΣΚΕΤΟ Η ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου