ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό Σφολιάτα ετοιμη
500 γραμμάρια ~~φυτική
κρέμα χτυπημένη σε σαντιγι ~~ με 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη.
500 γραμμάρια
φράουλες κομμένες φέτες και μερικές ολόκληρες
Αχνη Ζαχαρη
και λίγη τρούφα
για το γαρνίρισμα.(προαιρετικα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε την σφολιάτα και την κόβουμε σε τρείς λωρίδες.
Τις τρυπάμε πυκνά με το πιρούνι και τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα, να ψηθούν στους 170 βαθμούς περίπου 20 λεπτά
Τις κρυώνουμε και τις πατάμε τα φύγει ο αέρας.
Κόβουμε από την στενή πλευρά και κρατάμε τα τρίμματα.
Βάζουμε σε πιατέλα το ένα φύλλο ,βάζουμε από πάνω το 1/3 της κρέμας και απλώνουμε φετάκια από φράουλες.
Προσθέτουμε το άλλο φύλλο και απλώνουμε και σ'αυτό κρέμα και φράουλες.
Βάζουμε από πάνω το τρίτο φύλλο απλώνουμε κρέμα τα τρίμματα και στολίζουμε με φράουλες.
Ρίχνουμε από πάνω λίγη άχνη και λίγη τρούφα. (προαιρετικα)
Το βάζουμε στο ψυγείο μερικές ώρες για να παγωσει και μετά σερβίρουμε.
~~Μπορουμε στην κρεμα να βαλουμε 3 κουταλιες κακαο ανακατευουμε καλα και ετσι εχουμε και κρεμα καφε και λευκη...με τον ιδιο τροπο τοποθετουμε τις φραουλες και στο ψυγειο~~
Ειναι Πανευκολο...Γρηγορο...και Γευστικοτατο....Δοκιμαστε το!!!!!!!
Καλη Επιτυχια!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου