Μουστοκούλουρα
Υλικά
| |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε σε ένα μπωλ. 2. Ζεσταίνουμε το λάδι να μόλις κάψει το ρίχνουμε στο αλεύρι. 3. Μόλις κρυώσει τρίβουμε με τα χέρια για να μην σβολιάσει 4. Βάζουμε σε ένα μπωλ το ζεστό νερό, ρίχνουμε το μούστο ή πετιμέζι, την ζάχαρη και την αμμωνία και ανακατεύουμε. 5. Προσθέτετε το μίγμα στο αλεύρι, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα, ζυμώνουμε πολύ καλά και πλάθουμε τα κουλούρια. 6. Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου