ΣΟΥΦΛΕ
350 γραμμαρια τυρι ΕΜΕΝΤΑΛ
350 γραμμαρια ΚΑΣΕΡΙ
350 γραμμαρια ΒΙΤΣΕΡΙ
350 γραμμαρια κεφαλοτυρι επιτραπεζιο
8 φετες Ζαμπον (παριζα)
15 φετες μπεικον
200 γραμμαρια λαζανια (5 φωλιες)
1 κρεμα γαλακτος Φαγε
1 κουτι Μορφατ
4 αυγα
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Βραζουμε τα λαζανια,τα σουρωνουμε τοποθετουμε σε ένα ταψι που το εχουμε λαδψσει λιγο , τα λαζανια τα μισα τυρια, (το κεφαλοτυρι τριμμενο) το ζαμπον και το μπεικον μια στρωση,επειτα τα υπολοιπα τυρια επανω το υπολοιπο ζαμπον και μπεικον και τελος κτυπαμε την κρεμα γαλακτος ριχνουμε μεσα τα αυγα ,κτυπαμε όλα μαζι,ανακατευουμε όλα μαζι και το ριχνουμε επανω στο ταψι.
Το ψηνουμε στους 200 βαθμους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου