ΥΛΙΚΑ
2 κιλά διάφορα άγρια χόρτα
(καυκαλίδες,τσουκνίδες,λάπατα,
σέλινο,παπαρούνες,σκατζίκια,
πρασουλίδες,σάψυχο,μάρανθο,άνηθο,σέσκλα,σπανάκι)
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια και σκόρδα
3-4 κουταλιές σούπας ντομάτα πελτέ
250 γρ. τυρί φέτα
1 φλυτζάνι λάδι
αλάτι-πιπέρι
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Αφού καθαριστούν και πλυθούν τα χόρτα τα ψιλοκόβουμε ολα και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση. Τα στραγγίζουμε κι αφού φύγει όλο το νερό τα ανακατεύουμε μαζί με όλα τα μυρωδικά ψιλοκομμένα και το ρύζι, την ντοματα σε μισό ποτήρι νερό, το αλατοπίπερο και την φέτα ψιλοκομμένη. Εχουμε έτοιμο σπιτικό φύλλο. Βάζουμε απο κάτω σε λαδωμένο ταψί το ενα φύλλο, ρίχνουμε τη γέμιση, βάζουμε και το άλλο φύλλο, το γυρίζουμε απο μέσα και το ραντίζουμε με νερό και λάδι. Ψήνουμε στούς 200 βαθμούς για μια ώρα
Καλη Ορεξη!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου