ΥΛΙΚΑ
10 γουλιά αγκινάρας βρασμένα
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένα
1/2 φλυτζάνι ρύζι
1 φλυτζάνι τυρί φέτα
1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι
αλάτι-πιπέρι
2 κουταλάκια μαινάνό ψιλοκομμένο
λίγο άνιθο
λίγο μάρανθο
2-3 κρεμμύδια φρέσκα
1 φλυτζάνι λάδι
λίγα κουκιά φρέσκα ψιλοκομμένα
Για το φύλλο
1 κιλό αλεύρι περίπου
1 ποτηράκικρασί
λίγο λάδι
αλάτι
χλιαρό νερό
& στο ταψί 1 ποτήρι περίπου λάδι
Κατασκευη
Κόβουμε μικρά κομματάκια τα γουλιά και τα τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα, το λάδι το αλάτι και το πιπέρι καθώς και το ρύζι. Έχουμε έτοιμα τα φύλλα και τα βάζουμε στο ταψί με τη γνςστή διαδικασία για τις πίτες. Ψήνουμε για μισή ώρα στούς 180-200* βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου