• 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 3 αυγά
• 1/2 λίτρο γάλα
• 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο (για τη ζύμη και το τηγάνι)
• 1 πρέζα αλάτι
• 1 κ.τ.σ ρούμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε τον χυλό στο ψυγείο για μία ώρα. Αν έχουμε υποψίες ότι μπορεί να υπάρχουν γρομπαλάκια, σουρώνουμε σε ψιλή σήτα. Καίμε ένα τηγάνι και το αλείφουμε με βούτυρο κάθε δύο κρέπες με τη βοήθεια ενός πιρουνιού, το οποίο έχουμε τυλίξει με βαμβάκι. Σωρεύουμε τις κρέπες, τις οποίες κρατάμε σκεπασμένες με ένα υγρό πανί.Τις γεμιζουμε με σοκολατα Η φρουτα Η κοτοπουλο,μπεικον,τυρι..η οτι αλλο μας αρεσει και σερβιρουμε.
Καλή επιτυχία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου