ΥΛΙΚΑ
Υλικά
· 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
· 1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
· 5 αυγά
· 500 γρ. σκληρή φέτα
· 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
· 250 γρ. μαργαρίνη σοφτ
· 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
· πιπέρι φρεσκοτριμμένο
· 1/2 κουταλιά ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και το αλεύρι και τα χτυπάμε όλα μαζί. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει η ζύμη αφράτη. Αφού τρίψουμε τη φέτα, τη ρίχνουμε στο μίγμα μαζί με το δυόσμο και τα ανακατεύουμε με το κουτάλι. Ρίχνουμε το μίγμα στη φόρμα ή σε ατομικές φορμίτσες. Γεμίζουμε τη φόρμα μέχρι επάνω, γιατί δεν πρόκειται να φουσκώσει άλλο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, περίπου μισή ώρα.Καλη Επιτυχια και Καλη σας Ορεξη!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου