ΥΛΙΚΑ
1 κιλο και 300gr Bουτυρο ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)
1 κιλο ΑΛΕΥΡΙ και 300gr
1 κιλο και 300 gr ζαχαρη αχνη
1 φλιτζανακι του καφε Μαστιχα
4 αυγα
βανιλιες
200 gr ΑΜΥΓΔΑΛΑ (ολοκληρα) η κομμενα και (καρβουντισμενα)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Χτυπαμε το βουτυρο εως οτου ασπρισει πολυ καλα.
Οταν δουμε οτι εχει χτυπηθει καλα ριχνουμε
ΜΙΣΟ ΠΙΑΤΕΛΟ ΖΑΧΑΡΗ
τη ΜΑΣΤΙΧΑ
Τ ΑΥΓΑ (αν ειναι Χειμωνας μονο τους ΚΡΟΚΟΥΣ
αν ειναι Καλοκαιρι ΟΛΟΚΛΗΡΑ )
τις ΒΑΝΙΛΙΕΣ
Τα ΑΜΥΓΔΑΛΑ
και κατοπιν το ΑΛΕΥΡΙ και ανακατευουμε πολυ καλα....
Οταν είναι ετοιμη η ΖΥΜΗ μας τους πλαθουμε (μισοφεγγαρα)
και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους .
Οταν ψηθουν πασπαλιζουμε με ΑΧΝΗ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου