250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γλ. μαγιά
Λίγο αλάτι
Χλιαρό νερό όσο πάρει
Μέλι, σουσάμι, πραλίνα(αν θελουμε)
Λάδι για το τηγάνισμα
τριμμεο καρυδι για πασπαλισμα
Εκτελεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπόλ το αλεύρι, το νερό, την μαγιά και το αλάτι.
Αφήνουμε το μίγμα περίπου μισή ώρα καλυμμένο με μια πετσέτα, σε ζεστό μέρος, μέχρι να φουσκώσει.
Αφού φουσκώσει βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι ή κατσαρόλα, να κάψει.
Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα μας και ρίχνουμε στο τηγάνι.
Αφού πάρουν χρώμα, βγάζουμε τους λουκουμάδες από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετούμε σε μια πιατέλα αφού πρώτα έχουμε στρώσει χαρτί κουζίνας.
Σερβίρονται με μέλι και σουσάμι ή με πραλίνα.
Πασπαλιζουμε με τριμμενα καρυδια...
Καλη Επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου