***Ειναι μια γλυκεια Σοκολατενια λιχουδια ...Δοκιμαστε το!!!!!***
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. σοκολάτα
60-70 % περιετικότητα σε κακάο
200 γρ. βούτυρο
5 μεγάλα αυγά
100 γρ. ζάχαρη
4 κ.σ. κονιάκ
1 Σοκολατα Νεστλε λιωμενη για
επικαλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε
τον φούρνο στους 180 C. Bουτυρώνουμε φόρμα χωρίς τρύπα η ένα ταψακι
.Στρώνουμε λαδόκολλα στη βάση.
Ψιλοκόβουμε τη
σοκολάτα με το βούτυρο.
Τα βάζουμε σε μπαιν μαρί να λιώσουν, σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το κονιάκ.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα.
Χτυπάμε τ' αυγά με
τη ζάχαρη σε μίξερ χειρός για 6-7 λεπτα, μέχρι να γίνουν αφράτη κρέμα με απαλό
κίτρινο χρώμα και να στέκονται οι κορυφές όταν σηκώνουμε το σύρμα του μίξερ.
Αναδιπλώνουμε τα χτυπημένα αυγά στη λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύουμε απαλά με
σπάτουλα μέχρι να μη φαίνονται καθόλου στη σοκολάτα και αδειάζουμε στην φόρμα.
Ψήνουμε για 35 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως στη φόρμα. Αν προσπαθήσετε να
το βγάλετε όσο είναι χλιαρό θα διαλυθεί.
Το κόβουμε σε
κομμάτια και σερβίρουμε. Αφου εχουμε
<<σκεπασει>> με τη λιωμενη σοκολατα
Καλη Επιτυχια…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου