ΥΛΙΚΑ
8 ΑΥΓΑ
1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΨΙΛΟ
1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΑΛΕΥΡΙ
ΑΛΑΤΙΝΗ
1 κ.γλ.ΜΠΕΙΚΙΝ
ΠΑΟΥΝΤΕΡ
1 ΑΛΣΑ ΤΟΠ ΣΑΝΤΙΓΙ(κουτι)
ΣΙΡΟΠΙ
2 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΑΧΑΡΗ
2 1/2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
απαλά - απαλά ψήνω σε φορμάκια σανιτας βουτυρωμένα και αλευρωμένα,
και βάζω στα φορμάκια μιςη δοςη γιατί φουςκωνουν
ψηνω για μισή ώρα στους 200 βαθμους, για μιση ωρα
Αφού κρυωςουν ......
τα σιροπιάζω ένα ένα και τ' αφήνω να κρυώσουν
και μετα τα κόβω και βάζω σαντιγι και κερασάκια.(η οτι μας αρεσει)
Μια συνταγη που εκανε πολλα χρόνια...η Γιαγια ...μαμα μου κι...εγω!!!!!!
( ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΚΟΜMΑΤΙΑ)
Καλη Επιτυχια!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου