Υλικά
200 γρ. ταχίνι
200 γρ. μαρμελάδα
300-400 γρ. Φαρίνα
άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζεις ταχίνι, μαρμελάδα και τη φαρίνα. Ανακατεύεις και πλάθεις τα μπισκότα και τα βάζεις σε ταψί με λαδόκολλα.
Ανάλογα με την πυκνότητα της μαρμελάδας και του ταχινιού μπορεί να θέλει λίγο λιγότερο ή περισσότερο αλεύρι.
Προσθέτεις μέχρι να πλάθονται στο χέρι χωρίς να κολλάνε.
Πριν τα βάλεις στο ταψί τα βουτάς στην άχνη ζάχαρη.
Ψήνεις για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Καλη Επιτυχια!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου