ΥΛΙΚΑ 1 κρεμμύδι μέτριο 50γρ. λευκός ταραμάς 250γρ. ψίχα μαύρου μπαγιάτικου πολύσπορου ψωμιού 60γρ.ελαιολαδο 40γρ. αραβοσιτέλαιο Xυμό από 2 λεμόνια
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Τοποθετουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά με τα χέρια.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τον ταραμά με το λεμόνι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι το οποίο το έχουμε πολτοποιήσει στο μπλέντερ, το μισό λάδι και, διαδοχικά, την ψίχα του ψωμιού και το υπόλοιπο λάδι εναλλάξ, (σαν τη μαγιονεζα λιγο-λιγο) δουλεύοντας τα υλικά μεταξύ τους.
Η ταραμοσαλατα μας ειναι ετοιμη......
Καλη Σαρακοστη + Καλη Ορεξη.
|
***....Γευσου....Γευσεις....***
Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011
Ταραμοσαλάτα με μαύρο ψωμί της ΓΙΑΓΙΑΣ~1~ (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου