Υλικά
Καρύδια, ½ κιλ., κοπανισμένο
Φύλλα κανταΐφι, ½ κιλ.
Βούτυρο, 1 φλιτζάνια του τσαγιού, λιωμένο
Ζάχαρη άσπρη, ½ φλιτζάνια του τσαγιού
Κανέλα, 1 κουταλάκια του γλυκού
Κονιάκ, 2 κουταλάκια του γλυκού
Μελιτζανάκι γλυκό, σουρωμένο και κομμένο κομμάτια
Ζάχαρη άσπρη, 4 φλιτζάνια του τσαγιού, γιατο σιροπι
Νερό, 3 φλιτζάνια του τσαγιού
Μελιτζανάκι γλυκό, ½ φλιτζάνι του τσαγιού, το σιρόπι
Εκτέλεση
Βάζουμε το ρολό σε βουτυρωμένο ταψί και τα περιχύνουμε με βούτυρο.
Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.
Τα ξεσκεπάζουμε και τα ψήνουμε 30 λεπτά ακόμα να πάρουν χρώμα.
Βράζουμε το σιρόπι και αφού κρυώσουν τα κανταΐφια τα περιχύνουμε με το καυτό σιρόπι, αφήνοντας να ποτίσουν καλά πριν τα σερβίρουμε.
Τα στολίζουμε με μελιτζανάκι και καρυδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου