ΥΛΙΚΑ
1 βιολογικό πορτοκάλι ή μερικά κουμκουάτ
750 ml αλκοόλ δυνατό
250 ml ζάχαρη (το 1/3 του όγκου του αλκοόλ)
σπάγγος κουζίνας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετήστε το οινόπνευμα σε ένα μεγάλο βάζο.
Προσθέστε τη ζάχαρη και ανακατέψτε. Δεν θα λιώσει αλλά δεν πειράζει.
Κρεμάστε το πορτοκάλι ή τα κουμκουάτ από το καπάκι του βάζου χρησιμοποιώντας το σπάγγο, με τέτοιο τρόπο
ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το υγρό.
Αφήστε σε σκοτεινό μέρος για 3 μήνες και απολαύστε υπέροχο κουαντρώ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου