ΥΛΙΚΑ
2 κιλά αρνί (χωρις κοκκαλα)
4 κουταλιές της σούπας Λαδι
4 ξερά κρεμμύδια
4 καρότα
4 φλιτζάνια του τσαγιού χυμό ροδιού
½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο κύμινο
4 φλιτζάνια του τσαγιού λευκό ξηρό κρασί
1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε το αρνί σε μικρές μερίδες, τις οποίες
αλευρώνουμε ελαφρά.
Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα και τα κόβουμε σε ροδέλες.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το Λαδι και σοτάρουμε το αρνί μέχρι να
ροδίσει.
Βγάζουμε το κρέας σε μια πιατέλα και συνεχίζουμε να σοτάρουμε τα
κρεμμύδια, και τα καρότα.
Προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουμε ελαφρά και σβήνουμε με το
κρασί.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το κύμινο και λίγο νερό (το ελέγχουμε
συνέχεια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος) και συνεχίζουμε το βράσιμο για
περίπου 1 ½ με 2 ώρες.
Δεκα λεπτά πριν
ολοκληρώσουμε το μαγείρεμα (όταν το κρέας δείχνει ότι γίνεται, αλλά κρατά
ακόμα) ρίχνουμε το χυμό ροδιού και σιγοβράζουμε μέχρι να μείνει με τη σάλτσα
του.
Ειναι υπεροχο με το χυμο απο Ροδι δινει αλλη γευση ...Δοκιμαστε το!!!!!
Καλη Επιτυχια!!!!+ Καλη σας
Ορεξη!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου