Οπως σας εχω δωσει τη Συνταγη μου για τη Μαγιονεζα ετσι και για το Κετσαπ μπορειτε μονη σας να ετοιμασετε χωρις συντηρητικα την Κετσαπ σας και να τη γευεσθε με ολα σας τα φαγητα..Δοκιμαστε τη.....
ΥΛΙΚΑ
2 ώριμες και ζουμερές ντομάτες
1 βάγια(δαφνη)
1 σκελίδα σκόρδο(προεραιτικο)εγω δεν βαζω
αλάτι
1 βάγια(δαφνη)
1 σκελίδα σκόρδο(προεραιτικο)εγω δεν βαζω
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
2 κουταλιες της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύδι balsamico
1 κουταλιά της σούπας corn flour
2 κουταλιες της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι του γλυκού ξύδι balsamico
1 κουταλιά της σούπας corn flour
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες..
Τις
περνάμε στο multi, για λίγο, αφήνοντας και κάποια κομματάκια τους..
Ρίχνουμε τις
ντομάτες, την βάγια(δαφνη)~ το σκόρδο κομμένο στη μέση, ~το ελαιόλαδο,το ξύδι, την
ρίγανη και το αλατοπίπερο σε μία κατσαρόλα και το βάζουμε να πάρει 2 με 3
βράσεις, ανακατεύοντας συνεχώς...
Μόλις
βράσει, διαλύουμε το corn flour σε λίγο νερό και το προσθέτουμε στην
σάλτσα.Αφήνουμε να πάρει μία βράση, ανακατεύοντας.
Το μείγμα μας, πρέπει να έχει την μορφή της κέτσαπ, (ούτε πολύ πηχτό, ούτε πολύ νερουλό), τέλος, αφαιρούμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει...
~μη χασετε τη Συνταγη~συνοδευτικο σε ολα σας τα φαγητα,σαντουιτς και οτι σας αρεσει!!!!!!
Καλη Επιτυχια!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου