Υλικα
400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
450 γραμμάρια μαύρη κουβερτούρα
300 γραμμάρια κουβερτούρα γάλακτος
Λίγη βανίλια σε σκόνη
ψιλοκομμένα Καρύδια Η Αμυγδαλα
2 κουταλιες σουπας από κάποιο λικέρ της αρεσκείας σας
Εκτελεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ζαχαρούχο και την κουβερτούρα και λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Αποσύρουμε, προσθέτουμε τα καρύδια (όσο προτιμάτε), την βανίλια και το λικέρ.
Ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με αυτό και το αφήνουμε στο ψυγείο περίπου μισή ώρα να σφίξει.
Λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος σε μπεν μαρί, και την αφήνουμε να κρυώσει.
Πλάθουμε μπαλάκια,τα βάζουμε άλλα 10 λεπτά στο ψυγείο και έπειτα τα βουτάμε στο μείγμα.
Μπορούμε να ρίξουμε τριμμένο καρύδι. Η Αμυγδαλα
Απλώνουμε για να σταθεροποιηθούν σε αντικολλητικό χαρτί και είναι έτοιμα ....
Δοκιμαστε τα θα τα Λατρεψετε...
Καλη Επιτυχια!!!11
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου