Υλικα
1 κουτί σαντιγί φυτική παγωμένη
1 εβαπορέ γάλα
1 ζαχαρούχο γάλα
1πακέτο μπισκότα γεμιστά Παπαδοπούλου βανίλια
1 κουτί σαντιγί φυτική παγωμένη
1 εβαπορέ γάλα
1 ζαχαρούχο γάλα
1πακέτο μπισκότα γεμιστά Παπαδοπούλου βανίλια
Αμυγδαλα κομμενα
Εκτελεση
Με το μίξερ χειρός χτυπάμε την παγωμένη σαντιγί περίπου για 15
λεπτά.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας συνέχεια.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε και το εβαπορέ.
Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα τάπερ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Το ξαναχτυπάμε άλλη μία φορά προσθέτοντας και τα μπισκότα κομμένα σε μικρά κομματάκια [μαζί με την γέμιση ] και τα αμυγδαλα κομμενα και το ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη .
Μόλις παγώσει σερβίρουμε .
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας συνέχεια.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε και το εβαπορέ.
Βάζουμε το μίγμα μας σε ένα τάπερ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
Το ξαναχτυπάμε άλλη μία φορά προσθέτοντας και τα μπισκότα κομμένα σε μικρά κομματάκια [μαζί με την γέμιση ] και τα αμυγδαλα κομμενα και το ξανατοποθετούμε στην κατάψυξη .
Μόλις παγώσει σερβίρουμε .
Μπορούμε να αλλάξουμε την γεύση προσθέτοντας κατά το πρώτο χτύπημα
,
2 κουταλιές σούπας κακάο για γεύση σοκολάτα,
2 κουταλάκια του γλυκού νές καφέ
για γεύση μόκα,
4 κουταλιές σούπας γιαούρτι για παγωτό με γεύση γιαουρτιού
,
ακόμα μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένους ανάλατους ξηρούς καρπούς πχ
αμύγδαλο η αποξηραμενα φρουτα αρεσκειας μας
Καλη Επιτυχια!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου