ΥΛΙΚΑ
25 γρ βούτυρο
200 γρ κουβερτουρα
3 κουταλιες κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά μπράντι ή κονιάκ
2 κουταλιές κακάο
1 κούπα τριμμένα καρύδια
Τρούφα σοκολάτας ή κακάο για το πασπάλισμα
Σε μπεν μαρι λιώνουμε το βούτυρο και την κουβερτούρα.
Μολις κρυώσει λίγο ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος το μπράντι ή το κονιάκ
(ότι δηλαδή διαλέξατε να βάλετε) και τέλος το Καρύδι.
Ανακατεύετε και προσθέστε τριμμένο καρύδι μέχρι να μπορείτε να πλάσετε το μείγμα.
Τέλος κάνετε μπαλάκια και καλύπτετε ή με τρούφα ή κακάο.
Ένα μυστικό ακόμη...
Μπορείτε να καλύψετε και με λιωμένη σοκολάτα αντί τρούφας ή κακάο.
Ευκολα Γρηγορα..Γευστικα...Δοκιμαστε τα!!!!!!
Καλη Επιτυχια!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου