Υλικα
130 γρ. βούτυρο
140 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
2 αυγά
170 γρ. σταφίδες της αρεσκείας μας
280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρ. κορνφλέικς
Εκτελεση
Προθερμαίνουμε
το φούρνο στους 170° C. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και
τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν (εναλλακτικά, με μίξερ χειρός).
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά τις σταφίδες.
Στο τέλος ρίχνουμε και το
αλεύρι συνεχίζοντας το ανακάτεμα για πολύ λίγο, για να μην πάρει αέρα
το
ζυμάρι.
Καλύπτουμε
τη λαμαρίνα του φούρνου, με μια λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κορνφλέικς.
Πλάθουμε
μικρές μπάλες από τη ζύμη και τις ρολάρουμε μέσα στα κορνφλέικς.
Τοποθετούμε
τα μπισκότα πάνω στη λαμαρίνα αφήνοντας κενά μεταξύ τους.
Ψήνουμε
στον προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για 18 - 20 λεπτά
Καλη Επιτυχια!!!!1
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου