Υλικά
600 γρ ρεγκάτο
2 ασπράδια
60 γρ. αλευρι φαριν απ
μοσχοκάρυδο
1 αυγο για πανάρισμα
100 γρ αμυγδαλα ασπρισμενα και χονδροτριμμενα
Κατασκευη
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, εκτός απο το αμύγδαλο και το ολόκληρο αυγό, πλάθουμε σε ο,τι σχήμα θέλουμε και τα βάζουμε στη κατάψυξη για μισή ωρα.
Πανάρουμε, με αλεύρι μετα αυγό μετα αμύγδαλα και τηγανίζουμε μεχρι να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου