***....Γευσου....Γευσεις....***



Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ(NTR)








Για τα Γλυκα σας τα κεικ σας, για τα κρουασαν το ψωμακι σας  και τα 
cheese cake

           ΥΛΙΚΑ

1 φλιτζανα  γεμάτη νερό
1 κ.σουπας  γεμάτη κορν φλάουρ
1/4 κ.γ. κουρκουμά
1 κ.σ. μαργαρίνη
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1/2 - 2 κ.σ. κρυσταλλική στέβια
 (η ζαχαρη κρυσταλλικη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό (σε θερμοκρασία δωματίου) το κορν φλάουρ, το γλυκαντικό, τον κουρκουμά, το χυμό, το ξύσμα και ανακατεύουμε με σύρμα.
Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας για λίγα λεπτά να δέσει η κρέμα.
Τέλος, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε να λιώσει.
Καλη Επιτυχια!!!!!!

Όπως είναι ζεστή περιχύνουμε κέικ, ρεβανί και τούρτες. Όταν κρυώσει λίγο και σταθεροποιηθεί γεμίζουμε μπισκότα, κέικ, τούρτες ή αλείφουμε σε ψωμί
Ελέγχουμε την πυκνότητα της κρέμας προσθέτοντας ή αφαιρώντας λίγο υγρό.
Να θυμάστε όταν κρυώσει σφίγγει αρκετά σαν ζελέ.
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου