ΣΟΥΒΛΑΚΙ
χοιρινό ή κοτόπουλο και πιπεριές.
.
Υλικά
Μισό κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
Τρεις πιπεριές μεγάλες, πράσινη, κόκκινη και κίτρινη
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι
καλαμακια
Μαρινάδα
½ φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
Εκτελεση
Σ ενα μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα με τη Μαριναδα και αφηνουμε τουλαχιστον για 3 ωρες στο ψυγειο.
Μετα παιρνουμε τα καλαμακια και αφου τα εχουμε περασει με φλοιο ενος λεμονιου τοποθετουμε ενα κομματι κρεας, η κοτοπουλο(οτι μας αρεσει .)μια κοκκινη πιπερια παλι κρεας μετα πρασινη πιπερια παλι κρεας και τελος κιτρινη.πιπερια..τοποθετουμε σε ταψακι ριχνοντας τη μαριναδα που εχει μεινει και ψηνουμε στους 200 βαθμους ..
Καλη Ορεξη
Tips
και μονομε κοτοπουλοκαι μαγιονεζα(βλεπε συνταγη για ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) εναι πεντανοστιμα....
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου