ΥΛΙΚΑ
1280
γραμ.αλευρι καλο
περισσοτερο
από το μισο ποτηρι(νερου) ελαιολαδο
περισσοτερο
από το μισο ποτηρι ζαχαρη
1
ποτηρι ρακι
ενα
κουταλακι σοδα
μια
κοταλια αμμωνια
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Ριχνουμε
τη ζαχαρη στο αλευρι
Καιμαι
το λαδι και το ριχνουμε στο αλευρι
Και
ζυμωνουμε με ρακι στο οποιο εχουμε
Λιωσει
την αμμωνια και τη σοδα
Ανακατευουμε
προσεκτικα και ζυμωνουμε καλα
Τα
πλαθουμε και στο φουρνο.
1280
κιλα αλευρι ελαιολαδο
περισσοτερο από το μισο ποτηρι λαδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου