ΥΛΙΚΑ
1
Ποτηρι νερου ζαχαρη
8 αυγα
1 κουταλακι ζοδα
1 βανιλια
25 γραμμαρια αμμωνια
1 κιλο και 250 γραμ. φαρινα
1 ποτηρι του νερου γαλα
λιγο αλατι
100 γραμ.βουτυρο
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Χτυπαμε
τους κροκους με τη ζαχαρη
Τα
ασπραδια μονα τους (τα χτυπαμε στο μιξερ)
Να
γινουν μαρεγκα
Εχουμε
το γαλα χλιαρο και διαλυωμε την αμμωνια
Χτυπαμε
το βουτυρο
Και
το ριχνουμε στα υπολοιπα υλικα
Κατοπιν
ζυμωνουμε σιγα-σιγα με το αλευρι
Όταν
ζυμωθουν καλα ριχνουμε λιγο βουτυρο διαλυμενο
Και
το γαλα και τα ζυμωνουμε καλα.
Τα πλαθοιυμε και ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου