ΥΛΙΚΑ
3
κιλα αλευρι φαρινα
620
γραμ ζαχαρη
620
γραμ. κρασι
1
ποτηρι νερου χυμο λεμονιου
1
ποτηρι νερου λαδι
2
κουταλιες της σουπας Σοδα
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Τριβουμε
το αλευρι με το λαδι κρυο και ριχνουμε
Λιγο
αλατι και το λεμονι και τη ζαχαρη
Διαλυουμε στο κρασι τη σοδα και ετοιμαζουμε τη ζυμη
Τα πλαθουμε και στο φουρνο στους 180 βαθμους κελσιου για 10-15 λεπταΚαλη Επιτυχια!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου