ΥΛΙΚΑ
| |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Γέμιση: Ανακατεύουμε τα υλικά για την γέμιση σε μία λεκάνη βάζοντας τόσο μέλι ώστε το μίγμα μας να είναι μία σφιχτή μάζα. 2. Φύλλο: Ζυμώνουμε το αλεύρι με το βούτυρο, την μπαίκιν και το νερό. 3. Ανοίγουμε την ζύμη μας σε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου και την κόβουμε σε δισκάκια. 4. Βάζουμε 1-2 κουταλιές γέμιση σε κάθε δισκάκι, βρέχουμε τις άκρες του με νερό, και το διπλώνουμε. 5. Ψήνουμε τα σκαλτσούνια σε μέτριο φούρνο και μόλις κρυώσουν λίγο τα ραντίζουμε με ανθόνερο και άχνη. |
***....Γευσου....Γευσεις....***
Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011
Σκαλτσούνια με αμύγδαλα και καρύδια (NTR)
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου