Ευκολη,Γρηγορη και πολυυυυ !!!Γευστικη....
ΥΛΙΚΑ
1
πακετο φύλλο Σφολιάτας
Για
την Κρέμα
125 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
1 φλιτζάνι τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
3 ½ φλιτζάνια τσαγιού νερό
6 κουταλιές της σούπας
compleat φυτική σκόνη γάλα
4 βανίλιες
Κανέλλα και Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με το compleat(σκονη απο γαλα) να ζεσταθει σε
χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά ένα-ένα ανακατεύοντας συνεχώς
για να μην σβολιάσει.
Όταν αρχίσει να πήζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο πυρέξ και απλώνουμε από πάνω τη κρέμα.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και κλείνουμε γυρίζοντας τις άκρες καλά προς τα μέσα.
Τρυπάμε σε διάφορα σημεία τη σφολιάτα και τη χαράζουμε απαλά σε κομμάτια.
Ραντιζουμε με νερακι καιΌταν αρχίσει να πήζει κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο πυρέξ και απλώνουμε από πάνω τη κρέμα.
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και κλείνουμε γυρίζοντας τις άκρες καλά προς τα μέσα.
Τρυπάμε σε διάφορα σημεία τη σφολιάτα και τη χαράζουμε απαλά σε κομμάτια.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο πάνω-κάτω μέχρι να ροδίσει καλά και όταν την βγάλουμε από το φούρνο τη πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Καλη Επιτυχια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου