Υλικά1 νεροπότηρο καλαμποκέλαιο η ηλιελαιο.
1 νεροπότηρο χυμό φρέσκου πορτοκαλιού
1 νεροπότηρο ζάχαρη
1 ποτηράκι του καφέ κονιάκ
2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Ξύσμα 1 λεμονιού
500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Λίγα ψιλοκομμένα καρυδια η αμυγδαλα
αχνη ζαχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε σιγά σιγά στο μίξερ όλα τα υλικά και τοποθετούμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς.
Πασπαλιζουμε με αχνη ζαχαρη.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου